Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

VIDEÓRÖGZÍTÉS A D-LINK KÉT ÚJ MYDLINK TERMÉKÉVEL

A D-Link – a világ vezető hálózati infrastruktúra gyártója - 2011 elejétől céltudatosan fejlesztette IP Megfigyelés portfolióját. A kisebb üzlethelységek box kameráitól a nagy kültéri térfigyelő speed dome kamerákig teljes portfoliót alakított ki akár 3 megapixeles felbontással is. Egyedülálló fejlesztése, a mydlink felület pedig akár otthoni, akár üzleti felhasználóknak lehetővé tette a már beüzemelt kamerák weben keresztüli egyszerűsített jelszavas elérését akár mobiltelefonról is.
A portál tavalyi debütálást követően két újabb, immáron videó rögzítésre is képes eszközzel bővítette mydlink otthoni megfigyelőrendszer portfolióját. A DCS-942L Éjjellátó hálózati kamera micro SD kártyájára a H.264 tömörítésnek köszönhetően akár egyheti hang- és képanyag rögzíthető úgy, hogy eközben az Androidos vagy iPhone/iPad alkalmazással is nézhető élőképről sem kell lemondanunk. A másik új termék a DNR-322L hálózati videó rögzítő pedig bármely D-Link kamera képét képes a mydlink felületen megjeleníteni, akár 4TB tárterületén pedig egyszerre akár 4 kamera képét egyidejűleg rögzíteni. Mindkét termék február 24-től elérhető Magyarországon is.

Üzleti funkciók otthonra: a D-Link DCS-942L Éjjellátó kamera
Korábban bemutatott elődjeihez hasonlóan az új DCS-942L Éjjellátó hálózati kamera képe, és beállításai is kényelmesen elérhetők egy laptopról vagy az ingyenesen letölthető Android illetve iPhone/iPad alkalmazásokkal mobiltelefonról. Amennyiben a kamerát vezetékkel csatlakoztatjuk a hálózathoz a PoE funkciónak köszönhetően konnektorra sem feltétlenül lesz szükségünk. Természetesen a Wireless N Wi-Fi kapcsolat továbbra is rendelkezésre áll. Amennyiben routerünk képes a nyomógombos titkosításra (WPS) a vezeték nélkül kapcsolat a menürendszerbe történő belépés nélkül is biztonságossá tehető.

A DCS-942L legfontosabb újdonsága a közvetlen rögzítés lehetősége a mellékelt 16GB SD kártyára. A H.264 tömörítési eljárásnak köszönhetően akár egy heti videóanyag is elfér a kártyán, a rögzítést pedig a mydlink felületen is beállíthatjuk, így a kamera menedzsment felületét már a rögzítéshez sem kell meglátogatnunk.

A DCS-942L Éjjellátó hálózati kamera másik újdonsága a kétutas hang: A kamera hátulján található bementre hangszórót illesztve nemcsak mi hallhatjuk, mi történik otthon, de haza is szólhatunk. Ennek a betörők megrémisztése mellett a kutyatulajdonosok is nagy hasznát vehetik, de akár az éppen felébredt gyermek is megnyugtatható, amíg beérünk az udvarról.

A beépített infravörös LED-ek és a beállítható infravörös szűrő minden fényviszony mellett a lehető legjobb képminőséget biztosítja – akár teljes sötétségben is. A nappali mellett akár éjszakai mozgásérzékelést is beállíthatunk a beépített passzív infravörös szenzornak köszönhetően.

Természetesen akármennyire is egyszerűsíti a D-Link a kamera kezelését, a tapasztaltabb felhasználók számára a D-View Cam szoftverrel számos további funkció is elérhető: közvetlen rögzítés beállítása helyi merevlemezre, mozgásérzékelés beállítása, rögzítési időintervallumok valamint e-mail értesítések beállítása, pillanatfelvételek FTP szerverre töltése. A D-View Cam szoftverrel egyszerre akár 32 kamera is kezelhető.
Videórögzítés egyszerűen a DNR-322L hálózati rögzítővel
Egy hálózati gyártó két utat választhat a videó rögzítésére: egy hálózati tárolóra tölthető alkalmazást, vagy speciális, nagy mennyiségű videóanyag kezelésére kifejlesztett erősebb hardvert. A D-Link az utóbbi mellett döntött: a DNR-322L egyszerre akár 9 kamera képét is képes rögzíteni, de nagyszerűsége az egyszerűségben rejlik: bármely D-Link kamera – így a kültéri vagy éppen speciális üzleti eszközök – képét is megjeleníthetővé teszi a mydlink felületen. Sőt, nemcsak az élő videókép nézhető akár egy Androidos telefonról vagy iPhone-ról, hanem a rögzített felvételek is.
A rögzítő két, tetszőleges tárterületű 3,5”-os SATA merevlemezzel tölthető fel, így a tárkapacitás a mindenkori igényekhez igazítható. Az MPEG-4 és M-JPEG mellett a H.264 tömörítés is támogatott, a videók pedig akár 1080p felbontással is rögzíthetők.
Elérhetőség és árak
A D-Link DCS-942L Éjjellátó hálózati kamera és a mydlink DNR-322L hálózati video rögzítő már elérhető Magyarországon is. Ajánlott bruttó végfelhasználói árak: DCS-942L – 51 900 Ft, DNR-322L – 81 900 Ft.

DCS-942L Éjjellátó hálózati kamera – fontosabb funkciók
• 24/7 hozzáférés iPhone, iPad vagy Androidos telefonról, tabletről illetve laptopról
• Előre telepített 16GB Micro SD kártya
• H.264, MPEG-4 és MJPEG támogatás
• Infravörös LED-ek
• Mozgatható infravörös szűrő
• Kétutas hangátvitel (hangszóró szükséges)
• 802.11n vezeték nélküli kapcsolat
• WEP/WPA/WPA2 titkosítás
DNR-322L Hálózati videó rögzítő – fontosabb funkciók
• Kamerák automatikus felismerése, akár 3 megapixeles felbontásig
• Egyidejű hang- és képrögzítés
• H.264, MPEG-4, M-JPEG tömörítés
• mydlink portál támogatás (egyidejűleg 1 csatorna – 1 kamera képe)
• PTZ funkció
• Rögzített anyagok visszajátszása távolra


Teljeskörű Digitális Otthon és üzleti hálózati élmény:
www.dlink.hu
 

2012.03.05 17:07:28   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet