Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Új funkciók az Identivision DVR-ekben

A 2012. február közepétől kapható új, 8 és 16 csatornás Digitális Video Rögzítő modellekben megjelenik a HDMI port, amivel egyszerűen csatlakoztathatjuk rögzítőnket a mai korszerű monitorokhoz, illetve akár FULL HD-s televíziókhoz. Előnyei között megemlíthetjük, hogy a jobb felbontás mellett a hangot is átviszi ugyanazon a kábelen, így a telepítésnél kisebb a hibázási lehetőség. A raktáron levő modellekben is megtalálható a Digitális ZOOM funkció. Kiválóan használható az élő és visszajátszott képeknél az azonosítási feladatokhoz. A visszajátszott képek akár 16 csatornás verziónál is szinkronizáltan lejátszhatók, elősegítve a hatékony nyomkövetést. A videó mozgásérzékelő funkciót tovább fejleszttettük, ezzel  hatékonyabbá tettük a tárhely optimális kihasználását. A berendezést továbbra is stabil, tartósan jól működő tápegységgel szállítjuk, így ez nem okoz gondot az érzékeny elektronikai berendezés működésében. Az új, kis méretű 4 csatornás modellen is megjelent a PTZ vezérlés, így a Speed Dome kameráinkat most már ezen rögzítőkről is képesek leszünk vezérelni, akár a divatos okos telefonjainkról. A gyár optimalizálta az előállítási folyamatait. Ennek köszönhetően a 4 csatornás rögzítő telepítői árát a magas USD árfolyam ellenére csökkenteni tudtuk. Így a  telepítő ára átlépte ( lefelé ) a 20000 Forintos lélektani határt.

Ez természetesen nem ment a megbízhatóság rovására, így továbbra is 3 év garanciával kerülnek az európai piacra az Identivision DVR-ek.
Igény esetén regisztráció után telepítőknek teszt hozzáférést tudunk biztosítani székházunkban működő digitális rögzítőnkhöz.
További információ
info@ldsz.hu.

 

2012.01.29 14:27:03   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet