Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Navigálj több ujjal!

Az iGO primo app legújabb frissítése lehetővé teszi a multi-touch gesture, azaz a több-ujjas vezérlés használatát, amelynek segítségével még intuitívabb módon és biztonságosabban navigálhatsz. A térkép nézetből így már néhány egyszerű mozdulattal elérheted az alkalmazáson belüli legfontosabb menüpontokat és beállításokat.

Irányítsd extra gyorsan és könnyen az iGO primo app iPhone-alkalmazást többujjas vezérléssel (multi-touch gestures), és tájékozódj még biztonságosabban vezetés közben. A két ujjas lapozó parancsok gyors hozzáférést biztosítanak számos gyakran használt menühöz és funkcióhoz, ezzel is megkönnyítve a böngészést iGO primo app felhasználói felületén. Néhány egyszerű és természetes ujjmozdulattal elérheted a térkép- és útvonal-beállításokat, a keresőfunkciót, vagy akár az útvonal-áttekintést. Ezentúl vezetés közben nem kell ikonokat keresgélned az iPhone kis képernyőjén, és nem érkezel teljesen másik menübe, ha esetleg elvéted az ikont.

↓ Lapozz lefelé két ujjal a Keresés menü eléréséhez, amelyben címek, kontaktok és a közelben található hasznos helyek után kutathatsz.
↑ Lapozz felfelé, és megnyílik az Útvonal menüpont a jelenlegi útvonalterveddel, valamint áttekintési, szerkesztési és törlési opciókkal.
← Lapozz balra, és máris szerkesztheted az útvonal-tervezési preferenciáidat az Útvonal-beállítások menüpont alatt.
→ Lapozz jobbra, és válts a 2D/3D, illetve a nappali/éjszakai megjelenítési mód között a Térképbeállítások menüpontban.
↔ A térkép nézetének dőlésszögét is kedved szerint állíthatod, ha két ujjal elforgatod a képernyőt a megfelelő irányba.

Ha szeretnél még többet megtudni az iGO primo app újdonságairól, akkor tekintsd meg demo videónkat!

Mindezek mellett a legutóbbi frissítés teljes kompatibilitást biztosít az új iGO primo app Car Dock autós tartóval, amelyet akár közvetlenül az alkalmazásból is megrendelhetsz. Ezen felül a következő regionális kiadásokban frissített térképeket is találsz: Nyugat-Európa, Európa (nyugat-európai térképek), Benelux, DACH, Franciaország, Ibéria, Izrael, Olaszország, Skandinávia, Egyesült Királyság és Írország, valamint Brazília és Oroszország.


2012.01.10 12:35:05   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet