Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Éleslátás teljes sötétségben: Megérkeztek az Intellio legújabb IR LED-es kamerái

A fedélzeti képelemzésre nagy hangsúlyt fektető Intellio kihozta két új intelligens IP kameráját, melyek fejlesztésénél különös hangsúlyt kapott a képminőség és a képrészletesség csiszolása. A kifejezetten kültéri alkalmazásra szánt ILD csőkamera a telepítők körében korábban népszerűvé vált ILC-sorozat továbbfejlesztett változata. Az ILD csőkamerák fejlettebbek és nagyobb megvilágított éjszakai látótávolsággal rendelkeznek, mint elődeik. Az ILD csőkamerák különböző látószögű infra LED-es felszereltséggel kaphatók. A legszűkebb, 18°-os látószögű IR LED-ek hatótávolsága teljes sötétségben is eléri a 110 métert. Az éjszakai megfigyelést hatékonyan segíti a szoftveresen állítható infrafényerő-szabályzás, amellyel az adott terület fényviszonyaihoz igazíthatjuk a megvilágítást.
 

 
ILD-BL-széria, állítható infrafényerővel

-          18°-os látószögnél 110 méter hatótávolság
-          75 IR LED
-          Infrafényerő-szabályzás
-          1.3 MPix WDR szenzor
-          Nagy fényérzékenység, kiváló képminőség
-          Intelligencia a fedélzeten: detektorok rangsorolása
-          Szabotázsvédelem, azonnali hibadetektálás
-          Sávszélesség-menedzsment
-          Pre- és post-alarm: riasztás előtti és utáni képek rögzítése
-          Webes beállító felület
 
További információ a kamera adatlapján.
  
 
ILD-MVD-IR – Kicsi, okos vandálbiztos dóm
 
 
Infra LED-es termékekkel bővült az Intellio elegáns kivitelű vandálbiztos kameracsaládja. A biztonságtechnikai piac legkisebb IR-es mini dómjába épített 13 infra LED elegendő megvilágítást biztosít a kamerától akár 10 méteres távolságig, így az éjszakai vagy a fényt teljes mértékben nélkülöző helyiségekben készült felvételek is jó minőségűek lesznek. A bel- és kültéri alkalmazásra egyaránt javasolt ILD-MVD-IR kamerák felhasználási lehetőségeit növeli, hogy egyedi színekben is elérhetők és konzol segítségével könnyen falra is szerelhetők.
 
 
 -          5 megapixeles CMOS érzékelővel készített lenyűgöző képrészletesség
 -          Valós felbontás: 1280×960
 -          10 méterig hatékony inframegvilágítás teljes sötétségben
 -          Fedélzeti képelemzés, emberek, járművek megkülönböztetése
 -          Víz, por és ütésálló fém ház (IP66, IK10)
 -          Intellio Video Codec / H.264 / MJPEG
 -          Kameraoldali sávszélesség-menedzsment
 -          ePTZ funkció; bekapcsolásakor a megfigyelt területen négyszer több részlet látható
 -          Intellio Video Codec / H.264 / MJPEG
 -          Kameraoldali sávszélesség-menedzsment
 További információ a kamera adatlapján.
 
Mindkét kamera on-board intelligenciával rendelkezik. Az élő megfigyelést segítő detektorok, az előzetes konfiguráció alapján először elemzik a bejövő képeket, majd csak a kiértékelés után folytatódik a képtovábbítás. Detektorriasztás esetén a kamerák továbbítják a képadatot rögzítésre, miközben azonnali riasztást küldenek a megfigyelőknek. Ha nem következett be a biztonság szempontjából – a beállítások feltételeinek megfelelő- fontos esemény, csökkentik a továbbítandó képek számát, kímélve ezzel a sávszélességet és a tárhelykapacitást. Az ILD-sorozattal az Intellio ráerősített a kameraoldali intelligencia lehetőségeire: az elemzést végző detektorok között sorrend állítható fel, így monitorozás közben mindig a magasabb prioritású detektor jelzésekor küldött kép jelenik meg. Az állítható kameraoldali sávszélesség-limit pedig biztosítja, hogy a kamera minden körülmények között a megadott határon belül használja a sávszélességet. A képminőség természetesen a limit mértékétől függően változik, de ez nagy segítség lehet a hálózati kapacitással csak szűkösen rendelkező, például vezeték nélküli összeköttetésen alapuló térfigyelő rendszerek esetén.

 

2012.01.11 20:00:13   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet