Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Eurovideo újdonság: speed dome kamerák célkövető átalakítása

Megjelent az Eurovideo kínálatában egy igazi újdonság, amely bármely új, vagy meglévő Pelco P/D protokollú speed dome kamerát célkövető tulajdonságokkal ruház fel. A 10x15 cm méretű fémdobozba csomagolt elektronikán keresztülfűzve a kamera videó és vezérlőjelét, rövid programozást követően máris intelligens célkövető kamerát csináltunk az addig csak hagyományos kézi vezérlésre, vagy presetekre működő kameránkból.




Ez a napi működésben azt jelenti, hogy a speed dome kamera alaphelyzetben egy előre beállított preset pozícióban „figyel”, majd ha képpont változás történik a képen, akkor az Eurovideo TRACKING BOX vezérlő segítségével oda fordítja a kamerát, sőt ha engedélyeztük azt, akkor rá is zoomol. A folyamat ezután a következők szerint történik: az észlelt mozgást mindaddig követi, amíg van a képen képpont változás, miközben a zoomot a mozgó tárgy méretének megfelelően folyamatosan állítja. Amint a mozgás megszűnik, avagy a mozgó tárgy eltűnik a kamera látóteréből, akkor 15 mp. után kameránk automatikusan visszaáll az eredeti preset pozícióba és ott folytatja a fix pozíciójú megfigyelését, illetve várja a következő mozgást. A célkövetés kimondottan stabillá és megbízhatóvá tehető, mivel az adott területre jellemző és a majd követendő tárgy méretének és várható mozgásának érzékenysége előre definiálható. Így kameránk mindig csak a számunkra fontos mozgások követését kezdi el. Nem lesz az a káros hatás, hogy ha bármilyen apró tárgy bemozdul a képen, akkor az „eltereli” a kameránk figyelmét. 

A kamera nem csak mozgásra, hanem 4 különböző riasztási jelzés hatására előre programozott preset pozíciókat is képes a TRACKING BOX segítségével felvenni, azon ugyanis 4 alarm bemenet található. Ezeket jellemzően kültéri infrasormpókkal, vagy mozgásérzékelőkkel érdemes indítani. 

A 10x15x3,5 cm méretű, kis súlyú fémházas vezérlőmodult a kamera mellé egy vízhatlan dobozba könnyen elhelyezhetjük, így a fent leírt funkciókkal igen hamar és egyszerűen kiegészíthetjük meglévő speed dome kamerás rendszerünket, amelyek mostantól sokkal hatékonyabban láthatják el megfigyelési feladatukat, minimalizálva így a kezelőszemélyzet folyamatos jelenlétét.  

Technikai jellemzők:

-       1 video be-, és 1 kimenet

-       4 alarm bemenet

-       Saját, kamerától független OSD menü

-       Megválasztható a PTZ mozgatási és zoom sebessége

-       Követendő tárgy méretének és a mozgás érzékenységének állítása

-       Különböző protokoll és címzés beállítási lehetőségek

-       Kommunikációs LED kijelzés

-       Tápfeszültség igény 9-12V DC

-       Méret: 10 x 15 x 3,5 cm

-       Súly: 40 dkg

 Próbálja ki, adjon új funkciókat és tudást speed dome kameráinak és tapasztalja meg a megbízható célkövetés előnyeit. Ezzel meglévő és új kivitelezési munkáinál is versenyelőnyre tehet szert a hagyományos speed dome rendszerekkel szemben  
További információ:       Riarex Kft.
       Agora-Group Kft.
     

2011.10.19 03:38:22   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet