Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

LDSZ termékbemutató nap a Kandón

1. A ROKONET májusban piacra kerülő, 32 zóna kapacitású hibrid (vezetékes és vezeték nélküli érzékelőket is fogadó), buszos, 4 partíciós központjáról Simon Reeve, a gyártó export managere tartott tájékoztatót. A készüléket a világ többi részének majd csak a májusi IFSEC-en fogják bemutatni.

2. A GRUNDIG már kapható FULL HD box, dome és speed dome IP kameráit, ingyenes 16 csatornás rögzítő szoftverét, valamint az analóg kamerákat, DVR-eket Margarete Betger német marketing manager mutatta be. A H.264 tömörítést alkalmazó kamerák mindegyike SD kártyára is képes menteni helyben, távolról akár mobiltelefonról is megtekinthető. Érdekesség, hogy az analóg kamerák egy fehér téglalappal képesek követni a mozgó személyeket a monitoron.

3. Kerítésvédelemről SKYPE video konferencián keresztül az RBTec (Izrael) vezérigazgatója, Pazit Ribak-Barnoy asszony szólt, aki a rengeteg kérdést is megválaszolta.

4. Szerető Csaba az LDSZ részéről az IdentiVision jelenlegi 4 csatornás D1 real time rögzítője mellett bemutatta a február során érkező, a jelenlegi modelleknél kétszer gyorsabb rögzítési sebességre képes ICR-E83 és E163 DVR-eket. A frissített modellek már 4 hangot rögzítenek, 8 alarm bemenettel bírnak. Mindezt 3 év garanciával támogatja a gyártó.

5. Szatori Tamás főmérnök a februártól kapható SATALARM UNICOM sms/vonalszimulátor/kapunyitó/GPRS 4 az egyben kommunikátort mutatta be. A GPRS csatornán indított jelentések kompatibilisek a DIR-CON és az ENIGMA vevőkkel is, így a hazai távfelügyeleti piacon jelentős rész kihasítása várható, hiszen nem kell módosítani/beruházni a diszpécser központokban, hogy az univerzálisan használható készülékkel kössék rá az egyes riasztó/tűzjelző rendszereket. Az előadó mindenkit megnyugtatott, az UNICOM-nak még áprilisban meglesz a BM-OKF engedélye.
Az előadások komolyságát Beleznay Endre ( Csíííz, Szőke kóla ) humoros műsora oldotta fel, mely után mindenkinek jól esett a feltálalt ebéd.

2011.03.03 14:41:59   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet