Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Beolvadtak a leányvállalatok

Az Őrmester Nyrt.-be - 2010. szeptember 30-i hatállyal - beolvadt két leányvállalata, a CE-VIDICON Kft. és a Sasszem Kft. A 2008-ban akvirált Sasszem az észak-magyarországi régióban vezető távfelügyeleti cég, amely a jövőben egyik fő bázisát adja az Őrmester távfelügyeleti szolgáltatásainak. A térfelügyelettel foglalkozó CE-VIDICON-ban 2009-ben vált 100%-os tulajdonossá az Őrmester. Mindkét cégben saját tevékenységén túl jelentős fejlesztői potenciál áll rendelkezésre. Az akvizíciós döntések sikerességét jelzi, hogy mindkét cég esetében az Őrmester már megtérült befektetésről számolhat be.

Az egri központú Sasszem Kft. 19 éve részese a vagyonvédelmi piacnak, jelentős számú ügyféllel rendelkezik az észak-magyarországi régióban. A Sasszem és munkatársainak szakmai tapasztalatával az Őrmester piaci pozíciója elsősorban a távfelügyeleti piacon erősödik, továbbá a tűzvédelem területén új termékekkel és megoldásokkal jelenhet meg.
A több mint 15 éves szakmai múlttal és kiváló névvel rendelkező, székesfehérvári CE-VIDICON Kft. által magas fejlesztői potenciállal rendelkező csapatot tudhat magáénak az Őrmester Nyrt. A VIDICON Kft. erős és kreatív fejlesztő csapattal rendelkezik: a térfigyelő kamera-rendszerek, a rendszám-felismerő rendszerek kiépítése, gyártás automatizáló szoftverek, beléptető rendszerek fejlesztésének területén alkot(ott) kiváló minőségű és maradandó megoldásokat. A fejlesztési sikereket igazolta vissza, hogy a hannoveri Messe kiállításon pozitív eredményekkel jelentek meg. A Ce-Vidicon az Őrmester biztonságtechnikai divízióját erősíti, így a partnerei által felmerült technikai, fejlesztési igényeket még gyorsabban és hatékonyabban kiszolgálja, illetve új fejlesztéseket vezethet be.
2010.10.18 18:51:35   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet