Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

A SMARTme Trade Kft. által képviselt amerikai Home Automation Inc. (HAI) piacra dobta 230 V-os piacra tervezett, c-sínre szerelhető Omni-Bus perifériáit.

A SMARTme Trade Kft. által képviselt amerikai Home Automation Inc. (HAI) piacra dobta 230 V-os piacra tervezett, c-sínre szerelhető Omni-Bus perifériáit. A gyártó automatika központjaihoz csatlakoztatható, azokkal kétirányú kommunikációt folytató buszmodulok révén vezetékes és vezeték nélküli automatizálási feladatok ellátására nyílik lehetőség. Az Omni-Bus termékcsoport négy szegmense:
- core-products (nélkülözhetetlen elemek)
- terhelésfelügyeleti modulok
- kapcsoló interfészek
- tartozékok.

 

A termékcsalád használatával világítótestek, ventilátorok, motorok, szivattyúk, stb. vezérlése valósítható meg. 27 cikkszám közül választhatnak a telepítők, melyek között kétféle kapcsoló interfész is megtalálható (fehér és szálcsiszolt fém kivitelben). Az HAI kapcsoló interfészek az automatika rendszerbe integrálnak bármilyen vezérlendő berendezést, például redőnyöket, árnyékolókat, audio rendszert, stb. Rendelkezésre áll továbbá egy 6 csatornás univerzális kapcsoló interfész modul is, mellyel bármilyen gyártó kapcsolói illeszthetők az Omni-Bus-ra, így pl. Prodax, Legrand, Merten, stb. szerelvényekkel lehetséges az automatika rendszer vezérlése.

 

Az Omni-Bus eszközök teljes mértékben együttműködnek az HAI automatika központjaival, így bármilyen HAI vezérlőfelületről (kezelőegységről, érintőképernyőről, szoftverről) kezelhetők, többek között a SnapLink szoftver Android, illetve iPhone verziójáról is. Ez a fajta kezelési kényelem elősegíti az energiafogyasztás csökkentését és a biztonság fokozását. Ezen túlmenően a felügyelt világítási áramkörök világítási képekbe, sémákba szervezhetők a programozás során, melynek köszönhetően a világítást időprogramok, események, időpontok vezérelhetik.

 

Az Omni-Bus modulok telepítése igen egyszerű. A buszrendszert tápegységek táplálják, a különféle modulok pedig cat5 strukturált kábelezésen keresztül kapcsolódnak egymáshoz és a központhoz. A vezetékes kapcsolók szintén cat5 kábelezést igényelnek. Az Omni-Bus egy c-sínre szerelhető Interface Translator modul segítségével kommunikál az Omni és Lumina központokkal. Ez a modul tehát nem más, mint egy Omni-Bus gateway, melynek programozása USB porton keresztül történik egy egyszerű szoftver használatával.
http://www.smartme.hu/

2011.05.06 17:56:43   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet