Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Páncélautót a félős milliomosoknak!

Különösen Dél-Amerika, Afrika és Oroszország egyes térségeiben viszik a páncélautókat, mint a cukrot. Pláne, ha a járgány védelmi szintje VR6 besorolású, amely robbanószerkezetek ellen is megoltalmaz.

A politikusban, milliomosban és maffiózóban egy közös dolgot biztosan találunk: félnek, hogy foglalkozásuk miatt a kelleténél korábban halnak meg. Kézenfekvő tehát, hogy autójukat is guruló erőddé alakíttatják, vagy ilyen jellegű szériaautót vesznek. Például BMW Concept X5 Security Plust.
 

Páncélkocsi inkognitóban

A terepjáró utasait magas szilárdságú acélöntvényekből kialakított, páncélozott utascella védi. Lőhetik akár AK-47-essel, a lövedékeket speciális, zárt kötések akadályozzák meg, hogy behatoljanak az utastérbe. Az erősített, edzett biztonsági üvegek pedig mindennemű tompa támadási eszköznek ellenállnak. A járgány gyakorlatilag ugyanolyan menettulajdonságokkal rendelkezik, mint páncél nélküli változata, de ehhez 450 lóerős V8-as benzinmotor kell. Kívülről meg sem lehet különböztetni a mezei X5-östől, és eleget tesz a VR6 védelmi szint követelményeinek is, így akár robbanószerkezeteknek is ellenáll. Nem beszélve fegyveres támadásról vagy emberrablási kísérletről.

Ezek rendkívül fontos vásárlói szempontok – jellemzően Dél-Amerika, Afrika és Oroszország egyes térségeiben.
 

Jégen és homokban

Ezeknek a járműveknek extrém körülmények között, sivatagi hőségben és közel sarkvidéki fagyban is kifogástalanul kell működniük. Az intelligens segélyhívó rendszer az alapfelszereltséghez tartozik. Ezenfelül a modell felszerelhető például hűtőrács mögé rejtett led-es stroboszkóppal, tetőre szerelt, szirénával társított jelzőfénnyel vagy kiegészítő akkumulátorral.

A biztonsági koncepció része a speciális vezetéstechnikai tréning is, amelyen az autó sofőrje a Security modellek helyes kezelését és magabiztos irányítását sajátíthatja el.

 

 

itboard.hu

 

 

 

2013.12.03 08:53:47   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet