Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Samsung IP továbbképzés

Első alkalommal került sor 2013. november 6-án, 7-én Magyarországon a Samsung IP-intézet (Samsung IP Institute, SIPI) továbbképzésére, a Modern Alarm Kft.-nél.
 


A fajsúlyos témákat megtárgyaló modulok hatalmas száma miatt, kis létszámmal, 2 × 10 órában tartotta Balczó Rudolf a Modern Alarm Kft. műszaki tanácsadója, Pavol Mathias, a Samsung Techwin Europe Ltd. műszaki tanácsadójának részvételével. A hallgatók a képzés után a tanfolyam elvégzését igazoló, egy évig érvényes, hivatalos, Samsung IP-minősítő oklevelet vehettek át. A meghívást a legnagyobb Samsung CCTV eszköztelepítők kapták. A témakörök felölelték a hálózati alapismereteket, a hálózati beállításokat, a hálózatos kamerák teljes körű áttekintését az objektívektől egészen a megfigyelő, felügyeleti szoftverig, részletesen kitérve azok beállításaira is.

A hallgatók mindkét napon folyamatosan gyakorolták az eszközökön az elméletben már elsajátítottakat. Az előadások legfontosabb része maga a személyes konzultáció volt, mely más módon pótolhatatlan információkhoz jutatta a hallgatókat. A pozitív visszhang és a nagy érdeklődés miatt, a jövőben újabb előadások várhatók majd.
 

 

Modern Alarm Kft.

 

 

 

2013.11.12 10:11:49   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet