Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

K Ö Z L E M É N Y

Az elmúlt hetekben több olyan híresztelés kapott szárnyra a cégünkkel, cégcsoportunkkal kapcsolatban, melyek részben cáfolatra, részben pedig megerősítésre szorulnak.

A közel 22 éve a magyar távfelügyeleti piac stabil résztvevjének ismert SECURET cégcsoport, illetve annak tulajdonosai, cáfolják azt a híresztelést, miszerint a társaság felett az irányítási jogokat egy másik tulajdonosi kör megszerezte volna.

A cégcsoport az elmúlt években letisztította távfelügyeleti portfolióját, és ennek keretében az ország különböz területein több száz távfelügyeleti szerzdést értékesített, illetve cserélt. Megtartotta viszont a dönten dél-budai szerzdésállományát, mely a koncentrált elhelyezkedés miatt rendkívül gazdaságosan üzemeltethet.

E portfoliót birtokló cég értékesítésére folytatott ugyan a SECURET tárgyalásokat a TOP-Cop SECURITY Zrt.-vel, és más befektetkkel, de ezek eredmény nélkül befejezdtek.

Társaságunk fontosnak tartja a szakmai közvélemény pontos informálását, ezért, ha a SECURET tulajdonosi szerkezetében tényleg változás állna be, úgy azt közzétesszük.


Budapest, 2013. szeptember 9.

2013.09.09 11:33:30   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet