Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Parányi, nagy felbontású és szinte mindent kibír

A Sony bejelentette legújabb akciókameráját: a keresztségben Action Cam HDR-AS30V nevet kapott újdonság a gyártó szerint minden korábbinál jobb képminőséget biztosít a bringások, motorosok, síelők és egyéb extrém sportolók számára. Az újdonság "lelke" egy hátsó megvilágítású Exmor R CMOS képérzékelő, melynek révén maximum 11,9 megapixeles felbontású állóképek, illetve Full HD felbontású (30/60 fps) videófelvételek készíthetők.

A készülékhez alapáron jár a kiváló víz- és ütésállóságot biztosító átlátszó tok, mely az elődjénél 35 százalékkal könnyebb és 25 százalékkal kisebb. A remek képminőségre többek közt a nagylátószögű Carl Zeiss Vario-Tessar objektív és a SteadyShot képstabilizálás jelent garanciát - a felvételeket Memory Stick Micro, illetve microSD memóriakártyákra menti a masina.

A többek közt Wi-Fi adatátvitellel, NFC technológiával és távirányító funkcióval is rendelkező újdonság révén maximum 120 fps sebességű felvételek készíthetők, igaz ilyenkor a felbontás csak 1280x720 pixel. A Sony Action Cam HDR-AS30V szeptember végétől lesz kapható, még pedig 299 dolláros, vagyis átszámítva mintegy 70 ezer forintos áron.
 

 

technet.hu

 

 

2013.09.10 09:28:41   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet