Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírarchívum

Disztribútori megállapodást kötött a Samsung Techwin és az Aspectis

Budapest, 2014. április 10. – A Samsung Techwin, a világ egyik vezető biztonságtechnikai gyártója, az Aspectis Kft-t, Magyarország vezető IP biztonságtechnikai disztribútorát, nevezte ki új forgalmazójának Magyarországon.
 



Bata Miklós


„Fontos számunkra, hogy a telepítő és integrátor partnereink az Aspectis-nél megtalálják a globális piacvezető gyártókat. Ezért a megállapodás a Samsung Techwinnel, egy természetes lépés számunkra a „one-stop-shop” stratégiánk megvalósításában. Olyan innovatív megoldásokkal és fejlesztésekkel rendelkezik a Samsung Techwin, amely értéket nyújt a felhasználóknak. Nagy energiával fejleszti IP-alapú megfigyelő kínálatát és örülök, hogy mi segíthetünk ezeket megismertetni a magyar piacon.” – mondta Bata Miklós, az Aspectis Kft. ügyvezető igazgatója.
 



Miroslav Ptacek


„Az Aspectis egy elismert, vezető szereplője a magyar IP biztonságtechnikai piacnak és rajtuk keresztül a Samsung Techwin növelni tudja jelenlétét a Magyarországon. Ezzel a magyar felhasználók nagyobb választási lehetőséget kapnak.” – nyilatkozta Miroslav Ptacek, a Samsung Techwin magyar, cseh és szlovák piacokért felelős képviselője.

Az Aspectis számos piacvezető gyártót képvisel Magyarországon az IP-videó, beléptető rendszerek, tárolás és hálózatok területén. Az elmúlt évben tovább bővítette portfolióját több globális vezető gyártóval, hogy one-stop-shop megoldásként alternatívát tudjon nyújtani partnereinek, akik így egy kézből tudnak megvalósítani komplex IP-biztonságtechnikai projekteket. Tovább mutatva a disztribútori tevékenységen az Aspectis számos szolgáltatással segíti országos telepítőit és integrátorait, hogy megrendelőik számára sikeresen végezzenek projekteket.
 


Az Aspectis marketingtevékenységével, oktatásokkal és magas szintű műszaki tanácsadással és támogatással kívánja értékesíteni a Samsung Techwin megoldásait. Porfóliójában mostantól elérhető a Samsung Techwin összes megoldása és hamarosan szervezi az első hivatalos certifikációs tréninget is partnereinek.


További információért kérjük forduljon kollégáinkhoz:

Bata Miklós (ügyvezető igazgató): miki.bata@aspectis.hu
Bata-Loyal Orsolya (marketing és PR igazgató): orsolya.loyal@aspectis.hu

 

 

 

2014.04.14 09:29:46   |   Vissza

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet