Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Seawing

Rendszer upgrade MIFARE Plus X és DESFire EV1 olvasókkal

Maximális biztonság az új generációs SEAWING RFID olvasókkal és kártyákkal

 


A SEAWING Kft. 2011-től a szállításra kerülő új beléptetőrendszereihez, hotelzárakhoz, wellness- és fitneszrendszereihez a nagy biztonságú RFID olvasóit és azonosítóit (kártyákat, azonosító óra) szállítja, akár NFC alkalmazásokra előkészítve. A termékeket saját gyártásból biztosítja, kézben tartva a fejlesztést és a gyártási minőséget egyaránt.


A MIFARE Plus X és DESFire EV1 olvasók és kártyák megoldják az első generációs RFID eszközökkel kapcsolatos biztonsági problémákat. A korábbi kártyák másolhatók, feltörhetők, hamisíthatóak anélkül, hogy az elkövető azonosítható lenne, mivel a piacon megjelentek a másolásra alkalmas programozó eszközök és szabadon kódolható kártyák, viszonylag alacsony áron. Egyetlen korábbi RFID rendszert alkalmazó sincs teljes biztonságban, mivel az azonosítók másolásához, hamisításához gyakorlatilag minimális szakértelem szükséges.
 

                

SW-MP-400 olvasó


■ A SEAWING Kft. által kínált MIFARE Plus X és DESFire EV1, NFC alkalmazásra előkészített RFID technika a korábban telepített rendszerek esetében is használható. A régi rendszer upgradelhető, a SEAWING Kft. megoldást kínál arra, hogy a korábban telepített rendszer minden eleme megtartható legyen, csak az olvasókat és azonosítókat (kártya, kulcstartó, azonosító óra, stb.) kell cserélni. Ez jelenleg a leggazdaságosabb megoldás a legmagasabb RFID biztonságot kínáló rendszer létrehozására.
Felvetődik a kérdés, melyek azok a korábbi RFID technikák, amelyek nem biztonságosak, mert hamisításuk, másolásuk megoldott? A lista hosszú és ismerős, de nem teljes: TIRIS, EM 125 KHz kódkártya, HID 125 KHz, Indala 125 KHz, MIFARE Classic, valamennyi sorszámolvasó, stb. Sok RFID azonosító egyéb fantázia- néven került forgalomba, de működése nem különbözik a felsorolt eszközökétől, vagyis ma már nem biztonságosak.
 


■ A SEAWING Kft. több megoldást kínál az átállásra, kidolgozott és bevált technológiával rendelkezik, sok referenciával, ahol már megvalósult a MIFARE Plus X vagy DESFire EV1 technológiára való átállás. A megoldást támogatják a SEAWING több technológiát megvalósító DUAL RFID olvasók illetve a több technológián alapuló DUAL RFID kártyák és egyéb nagy biztonságú RFID azonosítók.

SEAWING megoldás előnyei:

 • A legolcsóbb megoldás, a rendszer-up-grade.
 • Nem szükséges a rendszer leállítása az átállás időszakában.
 • Nem szükséges szoftveradatbázis-fejlesztés, az átállás egyszerű.
 • A kártyatulajdonosok számára az átállás észrevétlen.

Referenciakivonat:

 • Magyar Telekom beléptetőrendszer (NFC- DESFire EV1)
 • K&H HQ Budapest (MIFARE Plus X)
 • Raiffeisen Bank (MIFARE Plus X)
 • Hévíz Tófürdő beléptető és szekrényzárak (MIFARE Plus X)
 • MTA Q2 (MIFARE Plus X)
 • Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatal (MIFARE Plus X)
 • Hotel Normafa (MIFARE Plus X)
 • Karakter Számítástechnikai Kft. (MIFARE Plus X)

■ A megoldással kapcsolatosan keresse biztonságtechnikai partnerét vagy SEAWING Kft. kereskedelmi csapatát.

 

 


 

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet