Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírek / események

A Hanwha piacra dobta a 37x és 33x hálózati IR PTZ kameráit

A Wisenet X terméksorozat a Hanwha Techwin első olyan termékcsaládja, amelyik a cég által kifejlesztett, legújabb technológiával ellátott, Wisenet 5 chipsettet tartalmazza. Az új 5 MP és 2 MP kamerák átírják a biztonságpiaci sztenderdeket nemcsak azáltal, hogy tűéles képeket szolgáltatnak, hanem a képalkotás gyorsaságával és a fejlett, frissített funkciókkal is.

Az új sorozat főbb tulajdonságai: WDR 150 dB, kevés fény melletti kiváló teljesítmény, fejlett DIS gyro- szenzorral, WiseStream II, kényelmes telepítés USB-vel, kettős SD kártyafoglalat, lencse torzításának korrigálása, fejlett videó- és audió analitikák, ködérzékelés, riasztásátadás.

• A sorozat most bemutatott tagjai – az XNP-6370RH és az XNP-6330RH 37x-es és 33x-os optikai zoommal rendelkeznek, lehetővé téve a tárgyak, emberek és események kristálytiszta megfigyelését akár nagy távolságból is.

• A Wisenet X sorozat IR PTZ kamerái éjszakai sötétségben is kiemelkedően működnek. Az 1/2” CMOS függesztett szenzor javít a képminőségen és éjjel/nappal éles videoképeket továbbít akár 350 m távolságból is.

A fent említett tulajdonságokon kívül költségtakarékossági előnyökkel is szolgál az egész hálózati rendszerben a tárolási kapacitás kontrollálásával. A Hanwha Techwin a H.265 technológia mellett, a saját fejlesztésű sávszélesség- csökkentő technológiával, a WiseStreammel is felszerelte a kamerákat. A két technológia kombinálásával, a mozgás intenzitásától függően, akár 75%-kal is csökkenthető a videón belül a sávszélesség. Az új kamerák ezeken túlmenően vakfoltmentes megfigyelést garantálnak a hand-over és auto tracking funkcióknak köszönhetően.

Bővebb információért kérjük, keresse az Aspectis Kft. értékesítőit.
 

 

 

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet