Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Detektor Plusz – országos pályázatok

A Szakma Legjobbjai Pályázat 2017
Eredményhirdetés és díjátadás


A biztonságvédelmi és biztonságtechnikai szakma legjobbjai számára kiírt pályázatunk alábbi két kategóriájában: „Az év testőre 2017” és az „Az év biztonságvédelmi szakembere 2017” kategóriákban az eredményhirdetésre – hagyományaink szerint – a Magyarországi Biztonsági Vezetők Egyesületének 2017. évi XVIII. Konferenciáján – november 7-én, Kecskeméten – került sor. Pályázatainkat a Magyarországi Biztonsági Vezetők Egyesülete (MBVE), a Sze­mély-, Va­gyon­vé­del­mi és Ma­gán­nyo­mo­zói Szak­mai Ka­ma­ra (SZVMSZK), és a Nem­zet­kö­zi Test­őr- és Biz­ton­sá­gi Szol­gá­la­tok Szö­vet­sé­ge (IBSSA) tá­mo­gatta.


 

„AZ ÉV BIZTONSÁGVÉDELMI SZAKEMBERE”

MÉSZÁROS ISTVÁN

Semmelweis Egyetem – Műszaki Főigazgatóság, Biztonságtechnikai Igazgatóság

Sokrétű vezetői feladatai közé tartozik az igazgatóság működtetése, az Egyetem biztonságtechnikai, biztonságszervezési folyamatainak felügyelete, szakfeladatainak operatív irányítása, végrehajtása, stratégiai tervezése. Ezen belül: vagyonvédelem, munkavédelem, tűzvédelem, polgári védelem, környezetvédelem irányítása, szervezése, oktatása az Egyetem teljes területén, illetve munkavállalói, hallgatói vonatkozásában. 11 klinika biztonsági összekötői feladatok ellátása. Az Informatikai Biztonsági Szabályzat kidolgozása, alkalmazásának biztosítása. Az igazgatósági tevékenység néhány részlete: stratégiai, tervezési, döntési stb. feladatok; hatékony és optimális keretgazdálkodás, a belső szolgáltatási költségfelosztás biztosítása… Az Igazgatóság Készenléti Szolgálata munkájának összehangolása és irányítása, az ügyeletesek folyamatos képzése, továbbképzése.
Szakmai elismerések: 2016 • I. helyezés a Kari Tudományos Diákköri Konferencia Magánbiztonsági Tagozatában. • Egészségügyi ágazati koordinációs helyettes államtitkár elismerése kimagasló szakmai tevékenységért. 2017 • I. helyezés az I. Nemzeti Kiberversenyen az NKE RTK „NKEDefend3r5” csapatával. • Részvétel az Atlanti Tanács és a GCSP szervezésében rendezett genfi „Cyber 9/12” versenyen az NKE RTK „NKEDefend3r5” csapatával. • I. helyezés az Országos Tudományos Diákköri Konferencia Had- és Rendészettudományi szekció Magánbiztonsági és Önkormányzati rendészeti Tagozatában. • Szakmai végzettsége: 2016. biztonsági összekötő (létfontosságú rendszerelemek vonatkozásában)/Hungária Veszélyesáru Mérnöki Iroda • 2015. óta folyamatban rendészeti igazgatásszervező • biztonsági szakirány, magánnyomozó és elektronikus információbiztonság specializáció/NKE Rendészettudományi Kar • 2004–2008. biztonságtechnikai mérnök/BMF Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar • 2002–2003. ipari elektronikai technikus/Bolyai János Műszaki Szakközépiskola.

 

„AZ ÉV TESTŐRE”

HÜLBER JÁNOS

Nemzetközi Testőr és Biztonsági Szolgálatok Szövetségének (IBSSA) tagja
(IBSSA – International Bodyguard and Security Services Association)

Hülber János 2004 óta aktív tagja a Nemzetközi Testőr és Biztonsági Szolgálatok Szövetségének – ibssa. A hazai és a külföldön megrendezésre került képzéseken, továbbképzéseken, valamint a „SEC-tember” Nemzetközi Speciális Személyvédelmi képzés szervezésében Hülber János mindig aktívan részt vett, emellett oktatóként is folyamatosan képzi a biztonsági szakmában dolgozókat, mint az ibssa harcművészeti és krav maga mesteroktatója.
Magas szintű személyvédelmi képzettsége, közel 20 éves szakmai tapasztalata, folyamatos és megbízható munkája, valamint sikeres pályafutása alapján kapja a detektor Plusz Magazin által meghirdetett „az év testőre 2017” kinevezést.

 

 

 

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet