Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Termékmonitor

400-as sorozatú videorögzítő a Boschtól

A célterületek elsősorban olyan kisebb boltok, kiskereskedelmi üzletek és patikák, melyek gyakran nem engedhetik meg maguknak, hogy nagy költséggel professzionális CCTV rendszert telepítsenek.

 

A 400-as sorozatú videorögzítő komplett és nagyon könnyen kezelhető vezérlési megoldás. Rendkívül intuitív menüi és telepítésvarázslói feleslegessé teszik a működtetéssel és a vezérléssel kapcsolatos betanulást. Egyszerűen csak be kell kötni a kamerákat és az elektromos áramot, illetve be kell állítani a helyi időt és nyelvet, és az egység automatikusan megkezdi a felvételt.

 

A 400-as sorozatú videorögzítő kezelése egyszerű és kényelmes, távolról is működtethető, köszönhetően a beépített internetes felületnek, amely lehetővé teszi a rendszer távolról történő megfigyelését, a visszajátszást, irányítást és konfigurálást. Riasztás esetén a rendszer videovezérlése azonnali vészjelzést küld automatikus email formájában.

 

A 400-as sorozató rögzítő alkalmazza a H.264 tömörítési technológia által nyújtott előnyöket, mely jelentős mértékben csökkenti a szükséges sávszélességet-és tárhely igényt illetve lehetővé teszi a legalább 30 napos tárolási időt. A rögzítés sebessége és a maximum 4CIF minőségű felbontás csatornánként egyedileg konfigurálható a maximális rugalmasság érdekében. A 400-as sorozat duál stream küldés lehetősége támogatja a többszörös videó-és audió jeleket, miközben párhuzamosan többképernyős élő megfigyelést és visszajátszást tesz lehetővé.


 

Mindezeken felül a ’Smart Search’ szolgáltatást is magukba foglaló, átfogó kereső és visszajátszó funkciók rendkívül gyors segítséget nyújtanak a rögzített események keresésében pusztán a kiválasztott területeken történt változások megállapításával.

A 400 Series rendszer képes vezérelni a PTZ kamerákat is, melyek magukba foglalják a Bosch AutoDome Modular és AutoDome Easy II kamerákat, egyben tökéletes illesztést biztosítanak az elérhető árú Bosch WZ nappali/éjszakai  kameracsalád számára is.

 

Vissza
© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet