Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

IBSSA

Az IBSSA és a Máltai Lovagrend (KMFAP) közös Évzáró klubnapja – Szentendre

2019. decemberében, Szentendrén, a város karácsonyi díszbe öltöztetett főterén, a Korona Étteremben került sor erre a nagyszerű eseményre, amelyen részt vettek az IBSSA tagjai, több biztonsági szervezet képviselői, valamint Németországból, Hollandiából, Ausztriából, Oroszországból, Olaszországból, Szerbiából és Ukrajnából is érkeztek IBSSA képviselők, illetve jelen voltak a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend (KMFAP) és a Szuverén Ciprusi Rend magyar lovagjai és dámái. A mintegy 100 vendég nagyon kellemes és baráti hangulatú estét töltött együtt.

Az IBSSA elnöke Prof. Popper György, röviden beszámolt a november elején Máltán, a Grand Hotel Excelsiorban tartott – a szervezet alapításának 25. évfordulóját ünneplő – nagyszabású IBSSA Kongresszusról és a 7. „Partnership for Security” nemzetközi konferenciáról, valamint azt követő kitüntetésátadási ünnepségről, amelyet a hagyomány szerint ezúttal is bál követett. Majd
ismertette a 2020. évre tervezett legfontosabb eseményeket.

■ Ez alkalommal került sor két új IBSSA tag bemutatására és köszöntésére: Kocsis István Artur, valamint Mikhail Vladimir, a Ruszkij Mir szervezet közép-európai képviselője személyében. Az IBSSA diplomát és tagsági igazolványt közösen adta át az IBSSA elnöke és Miklósi Károly, az IBSSA magyar szekció társelnöke.
■ Galovtsik Erik, az International Order of Knights of Security (röviden: Order of Security) főtitkára és Prof. Popper György Order of Security Nagykereszt-kitüntetést nyújtott át két személy részére:
■ Radovan Bajra-nak (Szerbia), a Németországban végrehajtott életmentő akciójáért, amelyről a német sajtó is beszámolt, ■ Mácsik János 6. Danos karatemesternek, a többéves IBSSA tevékenysége és kiemelkedő karateoktatói munkája elismeréseként.
■ Dr. Appel György, IBSSA tag ezúttal is külföldi utazással jutalmazta az IBSSA főhadiszállás munkatársait.
■ Dr. Hossó Zoltán, a Nemzetközi Polgárőr Szervezet (IAPA) elnöke „Partnership for Security” tollakkal lepte meg a jelenlévőket.
■ Szeretnénk köszönetünket kifejezni Elek Istvánnak, a KMFAP Államminiszterének, aki nem tudott erre az alkalomra Rómából Magyarországra érkezni, de nagyvonalú anyagi támogatása lehetővé tette az évzáró rendezvény színvonalas lebonyolítását.
■ Augustin Cernic, IBSSA tag, a Korona Étterem tulajdonosa anyagi áldozatot is vállalva, az est házigazdájaként nagyvonalú vendéglátásban részesítette a résztvevőket, akiket gazdag büfévacsora, ízletes étel és ital specialitások vártak.


■ Az ünnepi hangulatú est sikeréhez jelentős mértékben hozzájárult Tánczos Szilveszter tagtársunk is, aki biztosította a szükséges hangtechnikát, a gyönyörű teremdekorációt és az általa folyamatosan támogatott Szabó József zongoraművész játékát.
■ A jelenlévők örömmel fotózkodtak az IBSSA hírességeivel: Fekete Lászlóval, Magyarország legerősebb emberével, Radovan Bajra-val, Szerbia erős emberével és a Németországból erre az alkalomra érkezett Winfried Raithellel, akit a nemzetközi filmvilágban úgy ismernek, mint „Winnie, a kaszkadőrkirály”. A 13-szoros nehéz súlyú kickbox világbajnok készítette fel a világhírű Kevin Costnert, az emblematikus „Több mint testőr” című film főszereplőjét, és nem mellékesen ő maga is szerepelt a filmben.
Örülünk, hogy az idei eseményt is nagyra értékelték a résztvevők, amely hozzájárult az IBSSA és a Lovagrend tagjai közösségének erősítéséhez. IBSSA HQMegjegyzés: A cikkben található információk csupán tájékoztató jellegûek. Ezek az információk nem helyettesítik a szakmai tanácsadást, és nem szolgálnak bármely döntés alapjául az ügyvédjével, jogi tanácsadójával való elôzetes konzultáció nélkül.

1 Forrás: KIFÜ; KÖZÉRTHETŐEN (nem csak) AZ IT BIZTONSÁGRÓL • 2 Forrás: KIFÜ; KÖZÉRTHETŐEN (nem csak) AZ IT BIZTONSÁGRÓL • 3 Az állami és önkormányzati szervek elektronikus információbiztonságáról szóló 2013. évi L. törvényben meghatározott technológiai, biztonsági, valamint a biztonságos információs eszközökre, termékekre, továbbá a biztonsági osztályba és biztonsági szintbe sorolásra vonatkozó követelményekről szóló 41/2015. (VII. 15.) BM rendelet • 4 Business Continuity Management: Global Best Practices, Andrew Hiles, 4. kiadás, 2014. • 5 Playbook: bizonyos egyedi támadás elleni védekezés lépéseinek meghatározása, segédlet az incidens kezeléséhez. • 6 Zsarolóvírus • 7 Hardening guide: Olyan dokumentum, amely segít a konfigurációs beállítások megadásával biztosítani a magasabb szintű biztonságot.

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet