Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Kiállítás

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi
Kiállítás & Konferencia aktuális hírei 

Kisorsolták a nyertest a kiállításra regisztrálók közül

 

A SecuriForum szórólapja arra biztatta a szakmai közönséget, hogy minél előbb regisztráljanak az eseményre, egyrészt a beléptetéskor megúszni a sorban állást, másrészt elkerülni a helyszíni regisztráció díját.
A május 31. előtt regisztráló látogatók számára egy-két napos, két személyre szóló wellnessutalvány kisorsolása lett kitűzve, amire június elsején került sor. A szerencsés nyertes Márki Levente, kiskőrösi egyéni vállalkozó, gyengeáramú kivitelező lett, akivel a nyeremény kiértesítése alkalmából készült telefoninterjú.

 

SecuriForum: Honnan hallott a szeptemberi rendezvényről?

Márki Levente: Biztonság­tech­nikai telepítőcégként több szakmai nagykereskedéssel is kapcsolatban állok, akik kiállítóként megjelennek a SecuriForum Kiál­lí­táson és Konferencián. Tőlük kaptam szórólapot, amely alapján regisztráltam, gondolván így biztos nem felejtem el. Őszintén szólva nem is gondoltam a nyereményre.

Ugyanakkor nagyon megörültem a hírnek, hogy ismét lesz hazai szakmai kiállítás. Mivel már 20 éve a biztonságtechnika területén tevékenykedem, emlékszem a korábbi kiállításokra, ahová nem csak a termékújdonságok miatt látogattunk el, hanem mert jó alkalom volt találkozni a szakmabeliekkel, beszélgetni, kapcsolatot tartani és ápolni. Ez hiányzott az elmúlt több mint tíz évben és most örömmel hallom, hogy ismét lehetőség nyílik rá.


Bizonyára szokott céges szakmai napokon, konferenciákon részt venni. Mennyiben más egy kiállítás a céges rendezvényekhez képest?

– Igen, szoktam céges rendezvényeken, termékbemutatókon, tréningeken részt venni. Vi­déki vállalkozóként azonban egy-egy ilyen esemény meglátogatása egy teljes napomat leköti, emiatt egyszerűen nem fér bele, hogy minden olyan szakmai napra eljussak, amelyekre egyébként szívesen elmennék. A kiállítás számomra – s gondolom sok hasonló telepítő céges kolléga számára is – azért előnyös, mert ott egy fedél alatt találkozhatok mindenkivel: forgalmazókkal, gyártókkal, versenytársakkal, tervezőkkel, még akár potenciális partnerekkel is. Mint hallom, lesznek konferenciaelőadások is, melyek pótolják azokat a szakmai napokat, ahová évközben nem tudtam eljutni.


Mi a cége fő profilja?

– Cégem Kiskőrös vonzáskörzetében végzi komplex gyengeáramú rendszerek telepítését, amelyen belül a videotechnika generálja az éves szinten mintegy 50 milliós forgalom döntő részét, ugyanakkor a lakossági piacon a behatolásvédelemre is jelentős az igény. A beszállítóinkat nem a legalacsonyabb ár, hanem a műszaki támogatás alapján választjuk ki.


Volt már Parádsasváron a Kastélyhotel Sasvárban?

– Egy családi kirándulás alkalmával már láttam a szállodát, de eddig még nem volt alkalmam kipróbálni. Most, a nyereménnyel erre is sor kerül. Köszönöm a lehetőséget.

Jó pihenést és viszontlátásra szeptember 15–16-án a Lur­dy Rendezvényközpontban a Securi­Forum Kiállításon! 

O. A.


Már határon túlról is jelentkezett kiállító a SecuriForum Kiállításra


A felvidéki, galántai székhelyű, biztonságtechnikai nagykereskedelemmel foglalkozó SCANLOCK International s.r.o. is megjelenik a szeptemberi kiállításon, amely ezáltal nem csak a termékválaszték, hanem a kiállító cégek alapján is nemzetközi szakmai seregszemlévé vált.

Palencsár István, a SCANLOCK kiemelt ügyfélmenedzsere örömmel értesült a magyarországi megjelenési és bemutatkozási lehetőségről. Cégük már eddig is számos hazai biztonságtechnikai céggel áll üzleti kapcsolatban és a kiállításon történő megjelenés kiváló lehetőség, hogy a magyar partneri kört tovább bővítsék.

A SCANLOCK a kiállításon az általuk forgalmazott német Geutebrück videotechnikai termékpalettát mutatja be a Geutebrück GmbH képviseleteként.

 

 


Elindult a SecuriForum kiállítási beharangozó hírlevele

Június elején 10 kiállítói hírrel útjára indult a „Kiállítási ráhangoló”, a rendezvény online hírlevele. Szeptember közepéig minden héten beszámol a rendezvény előkészületeiről, bemutatja a kiállítókat és lehetőséget biztosít számukra, hogy a kiállításra kerülő termékekről, szolgáltatásokról előzetes hírekkel szolgáljanak a látogatók számára és bemutassák a konferenciaelő­adások témáit és előadóit.

A Kiállítási ráhangolóra a rendezvény honlapján, a www.securiforum.com-on történő regisztrációval lehet feliratkozni.

■ A rendező SecuriFocus Kft., a médiapartnerével, a Detektor Plusz Magazinnal azon dolgozik, hogy a biztonságtechnikai szakma legszélesebb köréhez eljusson a SecuriForum Kiállítás & Konferencia híre.
 

 

 

 

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet