Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Novosec DAHUA

Dahua IP Video-kaputelefon – a Novosec Security Kft. kínálatában

A Dahua videokaputelefon-termékcsalád megkönnyíti az ingatlantulajdonosok és a hozzájuk érkező látogatók, valamint a tulajdonosok – ingatlankezelő központok közötti kommunikációt. A termékek az IP, a Wi-Fi, és a 2 vezetékes IP opcióival megoldást jelentenek családi házak, társasházak és lakóparkok számára. 

A felügyeleti rendszer tartalmaz egy PC-klienst – mely megkönnyíti a biztonsági őrök számára, hogy egy teljes lakóközösséget kezelhessenek – és egy mobilalkalmazást – amivel a lakosok bárhonnan nyithatják az ajtót a mobilalkalmazáson keresztül. A nyílt és szabványos SIP protokoll pedig megkönnyíti a harmadik fél integrációját.

KÉTVEZETÉKES EGYLAKÁSOS IP VIDEO-KAPUTELEFON Önnel is előfordult már, hogy a helyszínen derült ki, hogy a korábban, a kapuhoz kihúzott kábelből „csak” 1-2 érpár a szabad? Ilyenkor a kétvezetékes IP video-kaputelefon lehet a megoldás.

Jellemzői:

HD CMOS kamera,  7 hüvelykes kapacitív érintőképernyő, felbontás 800 × 480, IPC felügyelet (VTNC3000A switch szükséges, a szett tartalmazza),Integrált riasztóközpont,  2-ajtós vezérlés, Távoli intercom mobilalkalmazással (VTNC3000A switch szükséges, a szett tartalmazza). Mindössze 2-2 vezetéken működik a kültéri és beltéri eszköz. A kétvezetékes IP kaputelefon szettben is megvásárolható. A szett tartalmaz 1 darab kapumodult, amelyben kamera, csengőgomb mikrofon és hangszóró található (VTO2000A-2), 1 darab 7 hüvelykes érintőképernyőt, amelyen fogadható a hívás és nyitható a zár (VTH1550CH-W2), 1 darab 2 vezetékes switch – ez a központ, erre csatlakoznak az eszközök és az internet (VTNC3000A), 1 darab tápegység a switch-hez, és 1 darab esővédő a kapumodulhoz.

Ezekkel az eszközökkel egy jól használható és nem utolsósorban mutatós video-kaputelefon telepíthető egy egylakásos házba. Ha a 2 vezetékes switch-et internethez csatlakoztatja, a csengetéssel egy időben PUSH üzenet érkezhet a (Andorid/Iphone) mobilra telepített, ingyenes DMSS Plus alkalmazásra. Ezen keresztül 2 irányú beszélgetés, egyirányú videó, illetve azonnali zárnyitás lehetséges. A kültéri modul alapkiépítésben 1 zárnyitó kimenetet tartalmaz, de a külön megvásárolható DEE1010B RS485 konverterrel plusz 1 zárnyitás valósítható meg.

Lehetőség van akár meglévő IP kamerák képének a beltéri kijelzőn történő megjelenítésére, max. 5 percig. A beltéri modul tartalmaz egy egyszerű riasztóközpontot is, melynek 6 érzékelő bemenete és egy riasztási kimenete van. A bemenetekre vezetékes érzékelők köthetőek (pl. mozgás-, nyitás-, üvegtörés-, füst- és vízfolyás-érzékelők). A riasztó 4 módot támogat: Otthoni, Távozó, Alvó és Egyedi. A beltéri kijelzőbe microSD (max. 32 GB) kártyát helyezve, videoüzenetet hagyhat a látogató, ha a kintről érkező csengetésre nincs válasz. A kapumodul rozsdamentes acél felhasználásával készült, IP54, IK07 védettséggel. A maximális kiépítés 4 eszközt tartalmazhat.

A Dahua videokaputelefon-termékcsalád tagjait megtalálja a Novosec Security Kft. kínálatában!  

Keressenek minket bizalommal!

Bullás Gábor Novosec Security Kft. • Dahua terméktámogató 

 

1. KÉP -  Kétvezetékes egylakásos IP videokaputelefon ajánlott telepítésábra

2. KÉP - Kétvezetékes egylakásos IP videokaputelefon- szett tartalma

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet