Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

GEOVISION CIKK

GeoVision - Smart megoldások

Rendszámfelismerés
POS Kasszafelügyelet és Smart Retail megoldások GeoVision és Camland rendszereink széles körű felhasználást biztosítanak legtöbb rendszámfelismeréssel kapcsolatos igény esetén. Legyen az sorompós beléptetés, közúton, vagy autópályán történő rendszámfelismerés, vagy akár térfififigyelő rendszerekbe történő integrálás körözöttjármű-felismeréssel.
Legújabb fejlesztésként pedig már forgalmiirány-detektálást, sőt autómárka- és autótípus-felismerést is tudunk biztosítani.

Arcfelismerés
Mind kamera, mind szerver oldalon rendelkezünk olyan arcfelismerő analitikákkal, melyek számos új igény kielégítésére alkalmasak.
Az egyszerűbb arcdetektáló funkció észleli az emberi arcot a képen és erre képes riasztást generálni, pl. ajtót nyitni. A fejlettebb
analitikánk az arcészlelés mellett már életkor- és nemazonosítást is végez. A legújabb VMS szoftverünk pedig a rendszámfelismeréshez hasonlóan képes a rendszerbe utólagosan betáplált fénykép (körözési fotó) alapján megkeresni a felvételek között a keresett személyt és a hozzá kapcsolódó videofájlokat azonnal lejátszani.

POS Kasszafelügyelet és Smart Retail megoldások
GeoVision és Camland rendszereink széles körű felhasználást biztosítanak legtöbb rendszámfelismeréssel kapcsolatos igény esetén. Legyen az sorompós beléptetés, közúton, vagy autópályán történő rendszámfelismerés, vagy akár térfigyelő rendszerekbe történő integrálás körözöttjármű-felismeréssel.
Legújabb fejlesztésként pedig már forgalmiirány-detektálást, sőt autómárka- és autótípus-felismerést is tudunk biztosítani.
Pénztárgépek és kasszarendszerek adatkommunikációját illeszthetjük a GeoVision kamerarendszerhez, így például nagy forgalmú
üzletekben tudjuk hatékonyan felderíteni, majd csökkenteni a leltárhiányt. E mellett egyre okosabb megoldásokkal jelentkezünk
a Retail szektor számára, úgymint vevőforgalom-számlálás és -elemzés (be/ki irány, bent tartózkodók száma, hőtérkép), Intelligens
display célzott reklámokkal, megnövekedett kasszasorfelismerés, arcfelismerés alapú vásárlóiszokás-elemzés, vevő- és forgalmi statisztikák küldése képelemzés alapján.

Vezeték nélküli kamerarendszerek tervezése, beüzemelése
Olyan esetekben, ahol fizikailag nem lehetséges a kamerarendszer részére kábelhálózatot kiépíteni, ott tudjuk jól használni a MikroTik, vagy Ubiquiti gyártók vezeték nélküli termékeit.
Az IP-kamerák jeltovábbításában jól használható 2,4 és 5,0 GHz mikrohullámú technológia sok száz méteres távolságok áthidalására képes úgy, hogy a hálózatunk felügyelt és jól menedzselhető, miközben a biztonságtechnikának megfelelve titkosított is marad.
Kollégáink sokéves szakmai tapasztalat alapján ilyen redszerek felmérésével, tervezésével és beüzemelésével tudják Önt segíteni. Kulcsrakész megoldásunkban a betervezett mikrohullámú eszközöket előre felprogramozva és a szerelési helyre megjelölve tudjuk szállítani, hogy telepítéskor azokat már csak Plug&Play jelleggel bekapcsolni kelljen.

Napelemes mobilkamerák
Manapság egyre nagyobb igény jelentkezik az építkezéseken és rendezvényeken történtek gyors és egyszerű rögzítésére. De mi a megoldás akkor, amikor se Internettel, se hálózati tápellátással nem szolgál a helyszín? Olyan megoldást kínálunk, amellyel megvalósul a kamerarendszer szigetszerű működése, azaz az üzemeltetéshez nincs szükség sem hálózati tápellátásra, sem vezetékes Internetkapcsolatra. Beállíthatjuk kameránkat, hogy fififififix időközönként küldjön képet a helyszínről, vagy akár nézhetjük folyamatosan is az élőképet, illetve rögzíthetünk helyben SD kártyára, de akár Felhőbe is. Energiatakarékossági okokból a rendszer az éjszakai megfififigyeléshez a kamera IR világítását csak valós mozgás esetén kapcsolja be, illetve lehetőséget ad arra, hogy a részegységek (kamera, akkumulátor) állapotáról távelérésben is értesüljünk.

Rendszerintegráció, egyedi fejlesztések
Számos esetben a videomegfigyelő rendszerek nem önmagukban, hanem más rendszerekkel együtt, azokhoz kapcsolódva működnek. Ilyen társrendszerek lehetnek riasztó, beléptető, de akár rendszámfelismerő, folyamatirányító és egyéb távfelügyeleti
rendszerek is. Ezekkel leggyakrabban adatbázis szinten kell kapcsolódjunk, melyhez kollégáink megfelelő tudással és tapasztalattal szoftveres és hardveres interfészeket, illetve adatbázis illesztéseket kínálnak. Az egyre okosabbá váló kamerarendszerekhez
számos esetben készítettünk már különböző hardveres időzítőket, véletlen-generátorokat, hőmérséklet és egyéb paraméterfelügyeleti modulokat. Vállaljuk egyedi formájú és felületkezelésű konzolok és tartók készítését,
illetve az eddig említetteken túl egyéb mérnöki megoldásokkal is hatékonyan tudjuk Önt támogatni.

Egyre kevésbé csak termékekben, sokkal inkább megoldásokban gondolkodunk.

Üzlet és bemutatóterem: 1119 Budapest, Petzvál József u. 30.
Tel: +36 1 205 3527, Fax: +36 1 612 1179, E-mail: info@gvhungaria.hu 

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet