Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

2N beltéri egység

Két új beltéri videoegysége jelent meg a 2N-nek idén júliusban.

A 2N Indoor Compact és a 2N Indoor Touch 2.0 közös tulajdonsága a 2N-től megszokott prémiumminőség. A felületüket megerősített üveg borítja, fekete és fehér színekben érhetők el és esztétikus, luxus kinézetük van, így tökéletesen illeszkednek otthonokba és irodákba ezek az okosmegoldások.


■ 2N Indoor Touch 2.0
– A 2N Indoor Touch 2.0 az eredeti Indoor Touch ráncfelvarrott verziója. Külsőleg megegyezik az első kiadás Red Dot Design díjnyertes
kinézetével, azonban a motorháztető alatt 4-szer erősebb hardver és újabb Android szoftver dolgozik, így a még egyszerűbben használható kezelőfelület olyan gyors lesz, mint még soha. A szoftveréből adódóan könnyedén integrálható otthonautomatizálás rendszerekkel, így egyetlen 7 colos érintőképernyőről kezelhető az egész ház.
■ 2N Indoor Compact
– A 2N Indoor Compact ahogy a neve is utal rá, egy kompakt, költséghatékony, okosfunkciókkal ellátott beltéri videoegység. 4,3 colos kijelzővel és intuitív érintésérzékeny gombokkal van ellátva.
Használata nagyon egyszerűen elsajátítható, nem kell technikai szakértőnek lennie és még idősek számára is könnyen kezehető.
■ Távoli vezérlés
– Nem volt otthon, amikor valaki csengetett? A készüléken visszanézheti a látogatás idejét, sőt, a látogatóról készült képet is. Hacsak nem volt kéznél a telefonja; a 2N® Mobile Video mobilalkalmazás- támogatásnak hála okoseszközéről is hívhatja a 2N® Indoor Compactot, a 2N Indoor Touch 2.0-t és egyéb 2N® interkom eszközeit interneten keresztül. Távolról ellenőrizheti ki áll az ajtóban, és ha egy családtag vagy egy ismerőse jött, akár előre is beengedheti, ameddig Ön haza nem ér.
 

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet