Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

Hírek / események

A Cognimatics bemutatta a világ első beágyazott demográfiai applikációját

 

A svéd Cognimatics cégnek hoszszú és sikeres múltja van az ember és a vásárló számlálásában. Több mint 70 országban képviselteti magát disztribútorokon és rendszerintegrátorokon keresztül. A világ számos sikeres kereskedelmi egysége használja a termékeit teljesítménye növelésére és vásárlóik igényeinek kiismerésére.

Több mint egy évtizede úttörőként fejleszt különböző beágyazott analitikákat, pl.: a lépéselemzést, sormérést és -foglaltságot. Beá­gya­zott analitikát használva vizsgálja, milyen nemhez tartozik az adott kereskedelmi egységet látogató kö­zönség, és hogy pontosan meghatározza a korosztályt.

„Korábban a demográfiai analitikák mindig jelentős befektetést jelentettek mind hardver mind licenc oldalon. Mostantól azonban a TrueView Demographics® mellett egy standard IP-kamerára és licenc­kulcsra van szükség. Ezek a beágyazott applikációk az igazi erejüket a mai IP-kamerákkal együtt mutatják meg.” – mondta Rikard Berthilsson, a Cognimatics ügyvezetője.

A TrueView Demog­rap­hics® több arcot is képes párhuzamosan elemezni. Termé­sze­tesen a magánélet védelmében nem tárol képeket és nem szolgáltat arcazonosításra alkalmas adatokat. A videofolyamot el is lehet torzítani és az alkalmazás egyedüli outputja a férfiak és nők számszerű értéke, becsült életkorral.
 


„Számos területen hasznos ez az applikáció, természetesen a legkézenfekvőbb, hogy megértheted a vásárlói közönségedet és figyelheted ennek változását idővel és helyszínenként. Ugyanakkor digitális jelszolgáltatókkal együttműködve növelhetjük az interaktivitást valós időben a vásárlókkal. Úgy gondoljuk, ezzel optimalizálhatjuk a marketing kampányok hatékonyságát.” – emelte kis Rikard Berthilsson.
 


A TrueView Demographics® funkciói és specifikációi: • 100% beágyazott • Felszerelés: a kamerától és telepítéstől függő. Minimális felbontás 50 pixel/arcszélesség. • Alapműködési mód: full HD (1920x1080) • Ajánlott kamera- modell: AXIS F41 főegység; F1004, F1015 és F1025 lencsékkel függően a helyszíntől és az igénytől. • Demográfia alakulásának nyomon követése, beépített grafikákkal.


A Cognimatics termékeit Magyar­or­szágon az Aspectis Kft. forgalmazza. Kérjük, keresse értékesítő kollégáinkat a részletekért.

 

 

 

© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet