Termékmonitor

Adat és információvédelem
Elektronikus jelzéstechnika (135)
Gépjárművédelem
Kommunikációtechnika
Mechanikus biztonságvédelem
Szolgáltatások
Tűzvédelem technika (5)

A komplexitás jegyében

Megújulás és innováció, a Seawing filozófia

 

Az egyszerű rakétától hosszú folyamat vezetett a Holdra szállásig. A sikert előre tervezett innovatív lépések sorozata előzte meg, több tudományág fogott össze. Az egyszerű beléptető- rendszertől a komplex, bonyolult SEAWING rendszerek kínálatáig is hosszú út vezetett, több, egymáshoz kapcsolódó innováció és fejlesztés eredménye.

 

Integráció, innováció

A SEAWING Kft. beléptető és integrált rendszerei valamint a rendszerek holdudvarához tartozó felhasználóorientált, speciális opciók összekapcsolhatók, amelyek kiegészülhetnek jegykezeléssel, internetes szolgáltatásokkal, de mégis egy homogén rendszerként funkcionálnak. Az innováció folyamatában fontos szempont volt és lesz a jó működés mellett az, hogy minden esetben megfeleljünk a szabvány előírásainak, garantálva a rendszerek sérthetetlenségét, biztonságát, komplex funkcionalitását.
 


 

Különösen nagy felhasználók esetén követelmény az összekapcsolt biztonságtechnikai rendszer organikus együttműködése a vállalatirányítási rendszerrel, a céget kiszolgáló egyéb programokkal. Az így működő komplex rendszerek adataiból fontos statisztikák készülnek, az adatokat hasznosítva működtethető magas szinten a munkaidő-nyilvántartás, elektronizálható a bérszámfejtés, de a termelésirányítás is hasznosíthat adatokat.
 


A hosszú távú versenyképességhez azonban ennyi nem elég, gondoskodni kell a régi megoldások megújításáról, az IT és más technológiák eredményeinek beépítéséről, időről időre minőségileg új szolgáltatásokat kell kínálni a vevők felé.


SiS rendszer

A Seawing Kft. ezt az integrációs igényt felismerve hozta létre a SiS rendszerét (Seawing Integrated Solution), amely lényegében egy keretrendszerként fogható fel. Tartalmazza azokat az alapmodulokat, opciókat és bővítési lehetőségeket, amelyek nélkülözhetetlenek egy magas szintű biztonságtechnikai rendszer kiépítéséhez.

A felhasználók változó és eltérő igényei miatt alapkövetelmény, hogy ne csak egyetlen gyártó eszközeire épüljön a rendszer, ezért döntött a SEAWING Kft. mindig a nyílt architektúra mellett. A külső gyártók eszközeinek integrálására a vállalat olyan megoldásokat kínál, amelyeknél a kapcsolódás intelligens módon valósul meg.
 

  

Legtöbb cég ún. SDK modult ad a szoftvereihez, amellyel elvileg egyszerűen megoldható az integráció. Ez azonban csak a látszat és legfeljebb technikailag valósítható meg az integráció, de szükséges az a rendszerszemlélet és az a tudás, ami biztosíték, hogy ténylegesen is jól működjön és használható is legyen a megoldás, a létrehozott új rendszer.


Mobiltelefon NFC azonosító

A SEAWING innovációs tevékenységének eredménye, hogy hamarosan használatban is megjelenik a kártyát kiváltó mobiltelefon NFC azonosító. Ez a megoldás alapjaiban rengeti meg az azonosítóhasználat gyakorlatát, másrészt sok-sok új szolgáltatás kapcsolódhat majd ehhez a mobiltechnológiához, minőségileg újra értelmezve a beléptetést. Az NFC bevezetése szinte minden SEAWING alkalmazást érint, és új távlatokat nyit a rendszerhasználatban. SEAWING az NFC megoldásával a következő 10 év technológiai alapjait rakja le a biztonságtechnika területén.
 


Köszönjük azoknak a cégeknek, akik töretlenül bíznak a 26 éves SEAWING innovációban!

 

Pálffy Zoltán

 

 


© Detektor Plusz    2010    Minden jog fenntartva.
powered by SiteSet